Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok sayıda borca gireceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kavgaların biteceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek evini ve ailesini unutacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek zarara gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments