Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi başka kızla gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek işindeki verimliliğinin artacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments