Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini başka kızla görmek

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, bereketin ve karın artacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, ekmeğinin artacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini başka kızla gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek sağlığını geri kazanacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek daha rahat para kazanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek geçim derdinin olmayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kişinin afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments