Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiline sarılmak

Rüyada eski sevgiline sarılmak

Rüyada eski sevgiline sarılmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, inancından sapacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiline sarılmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarıldığını görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisine sarılmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiline sarılmak anne baba duası alacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sımsıkı sarılmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini sarılmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments