Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden hareket etmeniz veya duygularınızı kontrol edememeniz problemlere neden olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin barışmak istediğini görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak istemek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle barışmak zorluklarını aşmayı bileceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin barışmak istediğini görmek güzel huylarını terk edeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili barışmak hayatının iyileşeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi barışmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden barışmak tövbelerin kabul olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments