Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, böylece yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin arkasından gitmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, batıl amele, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, makam edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili evine gitmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle gitmek çok iyi bir duruma geleceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye gitmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments