Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sallamak

Rüyada el sallamak

Rüyada el sallamak en olunmaz yaralarının kapanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada el sallamak gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birilerine el sallamak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada camdan el sallamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine el sallamak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemiden el sallamak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, tamamen içine kapanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada arabadan el sallamak kazanca kavuşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde mendil sallamak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada balkondan el sallamak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, üzüntü yaşamaya, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments