Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el salladığını görmek

Rüyada el salladığını görmek

Rüyada el salladığını görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hayallerin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada el salladığını gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada pencereden el sallamak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, yanlış seçimler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsten el sallamak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, itibarını geri kazanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerine el sallamak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birine el sallamak bir türlü kendine gelemeyeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada el sallamak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine el sallamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiden el sallamak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan el sallamak girdiği projelerden zararla çıkacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments