Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trene el sallamak

Rüyada trene el sallamak

Rüyada trene el sallamak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada trene el sallamak gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Rüyada trene el sallamak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işarettir.

Rüyada otobüse el sallamak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, işlerindeki karın artacağına işarettir.

Rüyada el salladığını görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet eder.

Rüyada el sallamak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birine el sallamak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada başbakana el sallamak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada pencereden el sallamak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gemiden el sallamak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments