Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak zorlukların çözüme kavuşacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına delalet eder.

Rüyada kızın beline sarılmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir kızın beline sarılmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments