Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek işlerinin yolundan çıkacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, geleceğin güzel olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek sahip olduklarının eksileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak rahatının ve sağlığının bozulacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, hayatının alt üst olacağına, işlerinde kara geçeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments