Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlı gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek yuva kuracağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek işlerin de hafifleyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments