Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin sesini duymak

Rüyada sevgilisinin sesini duymak

Rüyada sevgilisinin sesini duymak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalet eder.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Rüyada sevgili sesi duymak zenginliğini kaybedeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak saygı değer bir konuma çıkacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin sesini duymak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezardan ses duymak unvan sahibi olacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur sesi duymak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments