Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin sesini duymak

Rüyada sevgilinin sesini duymak

Rüyada sevgilinin sesini duymak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, karamsar olacağına, işlerinin çok açılacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgili sesi duymak büyük aksilikler yaşayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin sesini duymak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kadim dostlar edineceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak adının yayılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada flüt sesi duymak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada azrail sesi duymak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments