Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak ilişkilerin noktalanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına delalettir.

Rüyada sevgili sesi duymak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, erken evlilik yapacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sesini duymak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak onlar sayesinde moral bulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ayrıldığını duymak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments