Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, çok kötü günler geçireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada aynı masada yemek yemek ona emek vereceğine, üzüntülerin biteceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çevrenizden takdir görmeye, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir masada yemek yemek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments