Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada telefon karıştırmak geçim derdinin kalmayacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine inanılır.

Rüyada telefonu karıştırmak rahatının her zaman yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu karıştırmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada birinin telefonunu karıştırmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, adının yayılacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments