Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, rızkının da genişleyeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tartışmak sevilen birinin geleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, güç kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak onların güvenini sarsacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, nitelik ve farklılık geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments