Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hakkını alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin senden kaçtığını görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, bolluk içinde yaşamaya alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada senden kaçan birini görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek işsizseniz işe gireceğinize, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments