Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek donatacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada senden kaçan birini görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin senden kaçtığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, işinin ehli olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek mali gücünü yitireceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek gülmeye hasret kalacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments