Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, büyük emekler vereceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin senden özür dilemek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sermayesini kaybedeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden özür dilemek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babadan özür dilemek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments