Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada senden kaçan birini görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bahtının da çok parlak olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada birinin senden kaçtığını görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments