Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada senden kaçan birini görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada birinin senden kaçtığını görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, komşularla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek mevkilerinin yüksek olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments