Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin senden ayrıldığını görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, en yüksek makamlara oturacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin senden para istediğini görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, kara kara düşünür olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yenileneceğine ve can bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments