Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada senden kaçan birini görmek

Rüyada senden kaçan birini görmek

Rüyada senden kaçan birini görmek ondan kazanç elde edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada senden kaçan birini gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada sevgilinin senden kaçtığını görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada birinin senden kaçtığını görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Rüyada senden kaçan birini görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, dünya malına kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sentor görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments