Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında alyans olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Rüyada orta parmakta alyans görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, o şekilde bir çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kızının parmağında alyans görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, insanlarla bir araya geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakta alyans görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments