Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek

Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek

Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin oğlunu gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada oğlunun eski sevgilisini görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun sevgilisini görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, bunun için her gün şükredeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini kel görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dilek

Eski sevgilimi, oğlunu ve eski sevgilimin boşandığı karısını gördüm. Eski sevgilim çok huzursuz mutsuzdu. Oğlu ölümcül hastaymış ve onu hocalara götürüyormuş sürekli. Çocuğun dişlerinin olması gereken yerlere damağı sarkmış ve bu etler gün geçtikçe büyüyormuş. Eski karısı beni tanımadığı İÇİN normal bir şekilde üzüntüsünü anlatıyordu, ama eski sevgilim yüzüme bakamıyor utanıyor gibiydi. Çocuğu kucakladığı gibi gece ve çok rüzgârlı olmasına rağmen uçakla Ordu’da hocaya okutmaya götürüyordu. Ben tüm bu Durumu öğrenince çok üzülüyor ve bana yaşattığı her kötü deneyime rağmen elimden ne gelirse yapmak istediğimi içimden geçiriyordum ve kendisine de önerilerde bulunuyordum.