Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun eski sevgilisini görmek

Rüyada oğlunun eski sevgilisini görmek

Rüyada oğlunun eski sevgilisini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalettir.

Rüyada oğlunun eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Eleştiriye açık olmayan durumları doğru kavramanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun eski sevgilisini görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sorunlarını çözeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun sevgilisini görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi namaz kılarken görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments