Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, dolayısıyla geleceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işarettir.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlundan ayrıldığını görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılmak ve ağlamak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle sarılmak işlerinde önemli adımlar atacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek karasızlık yaşayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, başarılarının düşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılmak istemek insanlara iş öğreteceğine, gelişim içine gireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barışmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, çok büyük mutluluklar duyacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments