Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun sevgilisini görmek

Rüyada oğlunun sevgilisini görmek

Rüyada oğlunun sevgilisini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, sağlığının yerinde kalacağına, adını aklamayı başaracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, ticarette şansının düşeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Rüyada oğlunun sevgilisini gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada oğlunun eski sevgilisini görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun sevgilisini görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcasının oğlunu görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, esenlik bulacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin okutmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada oğlunun kıçını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments