Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek

Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek

Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek hasta ve üzgün olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, aydınlanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski işyerini ziyaret etmek hayatın rüya sahibine güleceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi ziyaret etmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili evlenmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yanlış yollardan döneceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, refahının ve varlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments