Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek

Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek

Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayırlı işe, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin numarasını gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, dertlerinin unutulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sağlığını geri kazanacağına, işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek attığı adımların boşa gideceğine, nimetin ve kazancın artacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uyuyor numarası yapmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada numara aramak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalettir.

Rüyada birine numaranı vermek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada hesap numarası görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına yorulur.

Rüyada birisine telefon numarası vermek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments