Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine numaranı vermek

Rüyada birine numaranı vermek

Rüyada birine numaranı vermek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, hüsrana uğratacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, neşesinin yerine geleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada birine numaranı vermek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Rüyada telefon numarası ezberlemek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş numarası yapmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı numarası görmek rahat nefes alınacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, makamını garantileyeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük numara ayakkabı görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerinin biteceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin telefon numarasını almak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarası görmek hasretlerin biteceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments