Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesap numarası görmek

Rüyada hesap numarası görmek

Rüyada hesap numarası görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hesap numarası gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Rüyada hesap numarası görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada banka hesap numarası görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, hastalanacağına alamet eder.

Rüyada birine hesap vermek onu cesaretlendireceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hesap sormak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, şansa, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada banka hesabı görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, çocuklarının fazla olacağına inanılır.

Rüyada hesaplama yapmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fazla hesap ödemek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada banka hesabı açtırmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments