Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyor numarası yapmak

Rüyada uyuyor numarası yapmak

Rüyada uyuyor numarası yapmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, makamının ve ününün artacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet eder.

Rüyada uyuyor numarası yapmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada ölüm numarası yapmak başarısız olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kazancının daha da artacağına delalet eder.

Rüyada bayılma numarası yapmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada hasta numarası yapmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölü numarası yapmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyur numarası yapmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hafifleyeceğine, şeytanın aklına uyacağına alamet eder.

Rüyada kör numarası yapmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, arkasından gıybet edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uyuyor numarası yapmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine işarettir.

Rüyada bayılmış numarası yapmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, kazancının günden güne düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments