Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine telefon numarası vermek

Rüyada birisine telefon numarası vermek

Rüyada birisine telefon numarası vermek haksızlık edeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada birisine telefon numarası vermek gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada telefonda numara görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına inanılır.

Rüyada birinin telefon numarasını almak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon numarası ezberlemek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden telefon numarası almak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada telefon numarası yazmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birisine telefon numarası vermek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments