Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, mali sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak kötü durumlara düşürüleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada aynı masada yemek yemek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada beyaz masada oturmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments