Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle oturmak

Rüyada eski sevgiliyle oturmak

Rüyada eski sevgiliyle oturmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, işlerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle oturmak gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Rüyada eski sevgiliyle oturmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, yokluk içine düşeceğine, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana oturmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanında oturmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski evinde oturmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments