Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, isteklerine kulak vereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek, ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada eski sevgiliyle oturmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak üzüntüden sonra ferahlamaya, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana oturmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yanında oturmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oturduğun eski evi görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments