Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin ismini duymak

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak onun mutlu olmasına vesile olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, borçlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ismini duymak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ismini görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi duymak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak ofisteki ağız tadının kaçacağına, çok büyük bir işe girileceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments