Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin adını duymak

Rüyada eski sevgilinin adını duymak

Rüyada eski sevgilinin adını duymak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, rızkında ve malından olacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, hükmünün geçmeyeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin adını duymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin söylediklerini kişisel algılamamanız veya eleştiriye açık olmanız olası tartışmaların önünü kesebilir.

Rüyada eski sevgilinin adını duymak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, işlerinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin adını duymak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin adını görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, saygınlığının artacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak zahmetinin çoğalacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, hüsrana uğrayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments