Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili kıskanmak

Rüyada sevgili kıskanmak

Rüyada sevgili kıskanmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kısmetlerinden olacağına, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada sevgili kıskanmak gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada sevgilisini kıskanmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, eskisinden de iyi olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini kıskanmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi kıskandığını görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, zenginlik içinde olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments