Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Daha çok göz önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisini dövmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, dertlerinin artacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek istenen her şeye sahip olunacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili dövmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yollarının açılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini dövmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisini dövmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük borçlar alacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek yeni bir araba satın alınacağına, daima afiyette olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dövmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını dövmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments