Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin başkasıyla olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla olduğunu görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, tecrübe kazandıracağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Rüyada eski sevgilinin ailesini görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini ailesini görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle bisiklet sürmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar çıkmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek zorlukları atlatacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek doğru işler yapacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments