Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski komşunu görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok eski bir komşu görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bunu şeref sayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Rüyada eski komşu görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, daha çok dünya malı edineceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eski komşumu görmek elinin de bollaşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski komşuyla kavga etmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir komşu görmek yeni mekânlara gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada çok eski bir komşunu görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, maddi anlamda güçleneceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments