Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık mavi gömlek görmek

Rüyada açık mavi gömlek görmek

Rüyada açık mavi gömlek görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, huzurunun bozulacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık mavi gömlek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Rüyada açık mavi gömlek görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, imkânlarının azalacağına delalettir.

Rüyada mavi erkek gömleği görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek hediye etmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek aile hayatında sevinileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada mavi kot gömlek görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, maddi gücünün katlanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments