Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kot gömlek görmek

Rüyada mavi kot gömlek görmek

Rüyada mavi kot gömlek görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mavi kot gömlek gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Rüyada mavi kot gömlek görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kot gömlek giymek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yalan söyleyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kot gömlek görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada kot gömlek almak günah ve suç işleyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, önemli sorumluluklar alacağına alamet eder.

Rüyada mavi kot görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işarettir.

Rüyada mavi kot pantolon görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, tamamlanmadan kalacağına yorulur.

Rüyada mavi kot elbise görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kot ceket görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments