Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, fesat kimselerin çıkacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Rüyada mavi gömlek dikmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak bir koyduğu işten üç alacağına, önünün açılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Rüyada mavi gömlek görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, sorunlu bir döneme girileceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymek helal ve geniş rızık elde edeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada mavi gömlek almak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kot gömlek görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments