Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin geldiğini görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, mal kaybına uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin geldiğini gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, bazen de rahat geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek kazancının da artacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, hayırlı bir eşe alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, tecrübe kazandıracağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin geldiğini görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments