Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek programların ve projelerin tutmayacağına, ruh sağlığının bozulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak İslami olarak günahlarının artacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hediye almak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi aldatırken görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments